top of page

Toiminnanjohtaja on vaihtunut

Lehdistötiedote 29.8.2023


Suomi-Australia yhdistysten Liiton toiminnanjohtajaksi on nimitetty 1.8.2023 alkaen Mari Vartola Espoosta FM Sari Kaismalan siirryttyä toisiin tehtäviin. Kuvassa on oikealta vasemmalle lukien uusi toiminnanjohtaja Mari Vartola, Suomen Australian suurlähettiläs Satu Mattila-Budich, Liiton puheenjohtaja Liisa Kiianlinna ja aiempi toiminnanjohtaja Sari Kaismala Kauppakamarissa 29.8.2023 järjestetyssä tapaamisessa. Vartola on laajan matkailualan kokemuksensa lisäksi perehtynyt maan kulttuuri-, koulutus-, talous- ja matkailuaktiviteetteihin. Hän vierailee säännöllisesti Australiassa, jossa hänen tyttärensä on valmistumassa eläinlääkäriksi.


Vuonna 1984 perustettu Suomi-Australia yhdistysten Liitto on Suomen ja Australian välistä yhteistyötä, vuorovaikutusta sekä molemminpuolista kulttuuri- ja talouselämän tuntemusta edistävä ystävyysseura. Liiton Bumerangi-jäsenlehdissä käsitellään monipuolisesti Australia-aiheita ja maiden suurlähettiläät kirjoittavat lehteen ajankohtaiskatsauksensa. Liitto tuo maahan yksinoikeudella Australian alkuperäiskansojen taidetta sekä aitoja australialaisia Jacaru-hattuja. Liiton keskeistä toimintaa edustavat kesäpäivät järjestettiin tällä kertaa Tampereella. Tapahtumassa esiintyivät muun muassa Australian suurlähetystön edustaja Samuel Kwon sekä kuopiolaiset matkabloggaajat Jere Lahti ja Pauliina Sirkeinen.

Kesäpäivien huipentumana kunniajäseneksi kutsuttiin Liiton monivuotinen jäsen, Australiassa lapsuuttaan ja nuoruuttaan viettänyt Tampereen pormestari Kalervo Kummola. Lisätietoja: Liisa Kiianlinna

Puheenjohtaja Suomi-Australia yhdistysten Liitto


Mari Vartola

Toiminnanjohtaja Suomi-Australia yhdistysten Liitto


+358 452330 996

Heikkiläntie 7 D, 00210 Helsinki


bottom of page