top of page

Suomi-Australia Kesäpäivät Tampereella 10.-11.6.2023


Tammerkoski Kuva: Tampereen kaupunki / Marko Kallio

Tule mukaan 10.-11.6. nauttimaan Australian ystävien seurasta, hyvästä ruuasta ja mukavasta ohjelmasta Suomi-Australia yhdistysten Liiton kesäpäiville Tampereella!

Hinta on 85 € /osallistuja. Siihen sisältyy ohjelma, iltajuhlan ateria, oheistoiminnot sekä opastettu kulttuurikierros. Ilmoittautuminen 30.5.2023 mennessä ensisijaisesti rekisteröitymislomakkeella klikkaamalla tästä tai sähköpostilla / puhelimitse Päivi Tuomiojalle ks. yhteystiedot alta. Maksa osallistuminen ilmoittautumisen yhteydessä (85 eur/henkilö).

Tilinumero: FI57 4108 0012 7570 87 Saaja: Tampereen Suomi-Australia -yhdistys Kirjoita viestikenttään osallistujan nimi Lisätietoja: Päivi Tuomioja, Tampere p. 044 011 1055 tai email jolanda55@gmail.com Majoitus: Osallistujat varaavat ja maksavat majoituksen itse valitsemassaan paikassa. Suosittelemme Koskipuiston kauniissa maisemissa sijaitsevaa Hotelli Ilvestä tai Scandic Koskipuistoa, jotka ovat lähellä tapahtumapaikkoja Kesäpäivien ohjelma:

LAUANTAI 10.6.

11.30 Saapuminen ja tervetulokahvit Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4, Tampere


12.00 Kesäpäivien avaus: Liitto, Tampereen yhdistys ja suurlähettiläs

12.30-14 Australia tutuksi -seminaari, vapaa pääsy yleisölle

Jere Lahti ja Pauliina Sirkeinen Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4, Tampere Kokeneet Australian kävijät Jere Lahti ja Pauliina Sirkeinen, kertovat matkailusta, luontokohteista ja Working Holidaysta Australiassa. Upea kuvaesitys!


14.30-16 Kaupungin vastaanotto, Cocktail-tilaisuus Raatihuone, Keskustori, Tampere


16-19 Omaa aikaa, majoittuminen

19-22 Iltajuhla, ravintola Myllärit (Åkerlundinkatu 4, Tampere)

Illallinen, musiikkia ja ohjelmaa Illallisen menun vaihtoehdot: 1. Suppilovahverokeittoa, yrttiöljyä ja rapeita juureslastuja (L,G) TAI

Rakuunalla aateloitua maa-artisokkakeittoa, paahdettua prosciuttoa ja yrttejä (L,G)

*****

Kasviswellington

*****

Mustikka creme brulee (L,G)


2. Suppilovahverokeittoa, yrttiöljyä ja rapeita juureslastuja (L,G)

*****

Paahdettua lohta, bataattipyreetä, lohkoperunaa ja valkoviinikastiketta, pikkelöityjä kauden kasviksia (L,G)

*****

Mustikka creme brulee (L,G)

3. Suppilovahverokeittoa, yrttiöljyä ja rapeita juureslastuja (L,G)

*****

Ylikypsää härkää, lohkoperunaa, juurespyreetä, pikkelöityjä kasviksia ja Myllyn pippurikastiketta (L,G)

*****

Mustikka creme brulee (L,G)

SUNNUNTAI 11.6.

11.00 - 12.30 Opastettu kävelykierros, Aino Lehtipuu esittelee Tamperetta

Finlayson - Tampellan alue

Lähtö / Lounas vapaavalintaisessa paikassa omakustanteisesti

bottom of page