Image by David Clode

Jäsenedut

Bumerangi-lehti lähetetään jäsenille kaksi kertaa vuodessa.
Lehdessä on mielenkiintoisia juttuja ja hyödyllistä tietoa Australiasta.
 

Aboriginaalitaidetta jäsenhintaan Galleriatoimistostamme.

Ota yhteyttä liittoon ja tilaa omasi jo tänään! 

Australia opas, josta on saatavana myös versio, jossa on englanninkielinen osio. Passin kokoinen, helppo kantaa mukana. Hyödyllistä tietoa tärkeimmistä kohteista, säästä ja muusta tarpeellisesta. Hinta 7€ jäsenille, muille 10€ + molemmille postituskulut. Tilaa liitosta sähköpostilla tai puhelimitse.

Yhteistyökumppaneidemme tarjoamat edut. Neuvottelemme lisää uusia jäsenetuja!

MEB Mister Easy Business Kampin Keskuksessa tarjoaa nopeaa ja monipuolista painopalvelua jäsenillemme 10% alennuksella seuraavista tuotteista: kopiointi, käyntikortit, postikortit, kutsut, flyerit, esitteet, kirjekuoret, julisteet, rollupit, laminointi, ID kortit, tarrat, leimasimet, suunnittelu, nimikyltit, kaiverrus, T-paidat ja liikelahjat. Auki joka päivä. Lisätietoja info@meb.fi ja puh. 020 7120 570. Kampin Keskus, Sähkötalon E-taso, Helsinki 00100.

RentCenter Tampere Oy​ antaa 10% alennusta autonvuokrauksesta, kun varausta tehdessä mainitsee olevansa Suomi-Australia -yhdistyksen jäsen. Varauksen voi tehdä yrityksen nettisivujen kautta, jolloin jäsenyyden voi mainita lisätietokentässä. Myös sähköpostivaraus onnistuu rc@rentcenter.net. Soittamalla varaukset arkisin klo 8 - 17 numerosta +358 3 2606 500. Lisätietoja ja hinnastot nettisivuilta www.rentcenter.net

Therapion tarjoaa psykologipalvelua, terapiaa ja uraneuvontaa netissä. Perhealennus 10% suomen- ja englanninkielisistä palveluista.

Muutto- ja ylipainomatkatavara-lähetykset Australiaan. 100 € alennusta muuttokuljetuksista Australiaan ja 50 € alennusta ylipainomatkatavara-kuljetuksista lentorahtina Australiaan.

Travelcargo International Removals on suomalainen muuttoyritys erikoistunut kansainvälisiin muuttokuljetuksiin. Yritys tarjoaa myös kuljetuspalvelua lemmikkieläimille Australiaan. Lue lisää www.travelcargo.fi tai soita 020 7856 660. Lunastaakseen alennuksen tulee mainita "Suomi-Australia -yhdistysten Liitto ry" tarjouspyynnön yhteydessä.

Australialainen autovuokraamo Camper Travel tarjoaa jäsenillemme tietopaketin jossa on karttoja, luontokirjallisuutta ja matkailuinfoa, kun varaat vähintään 2 viikoksi auton. Mainitse jäsenyydestäsi tehdessäsi varausta.
 

10% alennus Australian College of English -kielikoulun kurssimaksuista. Kurssit varataan Liiton toimiston kautta. Katso tarkemmin tietoja www.aice.nsw.edu.au.

 

10% alennus Museum of Tropical Queenslandin, Townsville, QLD sisäänpääsymaksuista.
 

Learnwell Oy:n kielikoulutuksesta (kaski australialaista opettajaa) sekä käännöksistä jäsenille 15% alennusta. Veronica Gilhooly puh. +358 50 531 1453, www.learnwell.fi

Australiansuomalainen sanomalehti Suomi Newspaper 85 € / vuosi.  www.suominewspaper.com.au.

Valitettavasti emme voi vastata jäsenetujen mahdollisista muutoksista.